RETOURBELEID

RETOURNEREN 

Gekochte artikelen kunnen binnen 14 dagen na de leverdatum worden geretourneerd. Na deze periode wordt de aankoop als definitief beschouwd. Het terugsturen van een pakket is de verantwoordelijkheid van de afzender.

Kikibini kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de beschadigde of zoekgeraakte zending.

In het geval van een product- en / of leveringsfout, is Kikibini verantwoordelijk voor de kosten van levering. In dit geval stuurt Kikibini een retourlabel zodat de klant het artikel / de artikelen kan retourneren. Wanbetalingen dienen binnen 5 dagen na levering gemeld te worden.

RETOURPROCEDURE

Bent u niet tevreden over een artikel en wilt u het retourneren, neem dan binnen 14 dagen contact met ons op via contact@kikibini.com

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, kunt u het artikel binnen 14 dagen na aankoop retourneren.

Zorg ervoor dat de artikelen zich in een onbeschadigde en ongedragen staat bevinden, met alle labels en hygiëne sticker eraan bevestigd om ze terug te kunnen sturen.

Voeg het ingevulde retourformulier bij het pakket en breng het pakket naar het postkantoor. Houd er rekening mee dat de retourkosten voor je eigen rekening zijn.  

Klik hier voor het retourformulier.

Retourzendingen zonder het ingevulde retourformulier worden niet geaccepteerd. Zorg ervoor dat uw retouradres duidelijk op het formulier staat voordat u uw retourpakket verzendt.

Zodra wij uw pakket inclusief retourformulier hebben ontvangen, krijgt u binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag, exclusief bezorgkosten, teruggestort.

OMRUILEN 

We kunnen geen ruil aanbieden voor geretourneerde artikelen. Als u een andere maat of kleur van een specifiek artikel nodig heeft, moet u een nieuwe bestelling plaatsen.